• #JezteDobréTuky
VAŘTE S GHÍ

Jak použít Ghíčko?

Používejte Ghee všude, kde chcete vůni a chuť másla. Nemůžete udělat chybu.

Ideální na smažení
Ghee má vysoký bod kouřivosti a při zahřátí až na cca 240°C se nepřepálí, nevznikají těžce stravitelné látky, udělá se křupavá kůrka a smažené jídlo si můžete vychutnat, aniž by vám po něm bylo těžko.

Dodejte jídlu šmrnc
Ghee použijte při restování zeleniny, jako základ na polévku, omáčku, na jíšku, ale můžete jím hotový pokrm obohatit až na závěr na zjemnění. Mastěte jím knedlíky, brambory, kaše a nákypy. Potřete jím topinky, palačinky, na sucho opečené placky. Použijte jej při pečení cukroví, buchet, pečiva.

Zkuste experimentovat s kořením a bylinami, tuk je nositel chutě a vůně.

Na cesty s Ghee

Ghee je velmi užitečné i pro cestování. Obsah sklenice se nezkazí ani v teple, a díky pevnému závěru se její obsah nevylije.

Vařečka Ghíčko - Přepuštěné máslo
Ovoce Ghíčko - Přepuštěné máslo
Přepuštěné máslo na lžíci

Ghee, možná znáte jako Ghíčko

O nás

Ghee, možná znáte jako Ghíčko

Ghee vaříme, přepouštíme a zdokonalujeme více než 10 let. A stále nám to dává smysl! Když totiž spojíte kvalitní suroviny a pečlivou výrobu (roboti to s námi nemají jednoduché), pak vznikne Ghee, které vám provoní kuchyni a pohladí na duši. A takové má, podle nás, jídlo být.

Více o CzechGhee

Ghee zavonělo i tady

© 2024 České ghíčko, s.r.o.
by Media Heroes X Studio Družba