Kváskové brownies se šťavnatým ovocem
Je léto a právě zrají maliny a ostružiny. A důvod si upéct netradiční moučník se určitě najde :)
Potřebujeme:
100 g žitného kvasu
150 g 80% procentní čokolády
100 g skořicové Ghíčka
50 g kvalitního kakaa
50 g Panely/třtinového cukru
3 domácí vajíčka
Mandle, maliny, ostružiny
Postup:
Připravíme si chlebíčkovou formu, kterou vyložíme pečícím papírem.
Čokoládu a skořicové Ghíčko společně rozpustíme ve vodní lázní.
Vajíčka vyšleháme s panelou/cukrem do husté pěny.
Přidáme kvásek, kakao a na závěr vychladlou čokoládovou směs.
Vše dobře propojíme. Nalejeme do formy, poklademe ovocem a mandlemi.
Pečeme v horkovzdušné troubě na 160 st. 25 minut.
Dobrou chuť a #jeztedobretuky