Gheetella® | 220ml kešu & kokos | Ghee.cz
🎁 Dárek ke každému nákupu! Černý kampotský pepř oceněný Great Taste ⭐⭐
  • #JezteDobréTuky
Gheetella® | 220ml kešu & kokos

Gheetella

Gheetella® | 220ml kešu & kokos

„… Zamilovali jsme si bohaté a přitom jemné tóny kešu, které doplňuje lahodný sladký med.“ Říká porotce z Great Taste Awards 2024.

Někdo jí říká raffaelo, někdo kokeš a někomu se jen sbíhají sliny…

Jemná, tak akorát kokosová a tak akorát v chuti vyniknou kešu oříšky. Není příliš sladká a po cestě do žaludku vás zvládne pohladit i na duši. Gheetellu si můžete namazat na toast, palačinku nebo wafle. Skvěle ochutí ovesnou kaši nebo z obyčejného nakrájeného ovoce vykouzlí báječnou svačinu. Nebo si jednou za čas otevřete Gheetellu a jezte ji jen tak, lžičkou.  

Gheetella je zkrátka odpovědí na obrovskou chuť na něco dobrého a bez výčitek. 

Gheetella nemusí do ledničky a vydrží až 7 měsíců.

199 Kč
Skladem

Láska k ořechové pomazánce vzniká rychle. Po první lžičce pocítíte
intenzivní zamilovanost. Po přečtení složení lásku na celý život.

Gheetella® | 220ml kešu & kokos
Gheetella® | 220ml kešu & kokos
Gheetella® | 220ml kešu & kokos
Gheetella® | 220ml kešu & kokos

#jeztedobretuky

Ghee má vysoký kouřový bod, a tak se nepřepaluje. Po smaženém na Ghee vám těžko nebude. Právě naopak.

Ghee obsahuje vitamíny A, D, E, a K. Díky omega 3 a omega 6 mastným kyselinám pomáhá promazávat nervový systém a mozek. Kyselina máselná zase ochraňuje střeva od zánětu a pomáhá udržovat zdravou hladinu inzulinu v těle. Ghee také zlepšuje trávení a pomáhá s hubnutím, protože energie mastných kyselin pomáhá spalovat tuky, a také na sebe váže toxiny a volné radikály, které odvádí z těla pryč.

Ghee je jednoduše superpotravina, a to i pro alergiky na laktózu a kasein. Přepouštěním máslo zbavíme alergenů, ale chuť a vůně másla zůstává i pro ty, kteří si ho jinak musí odpírat.

Voní a chutná po másle
Má dlouhou trvanlivost
Nemusí se chladit
Bez laktózy
Nepřepaluje se

Vařte na Ghee

Kdykoliv, kdy v kuchyni rozžhavíte plotýnky, je čas sáhnout po sklenici s modrým víčkem. Ghee použijete při smažení, vaření polévek, chutných omáček, dochucování a omaštění kaší, knedlíků či brambor. Ghee je báječný společník i při pečení a o takových horkých buchtách vytažených z trouby, na kterých Ghee ještě bublá... o tom se vám možná bude i zdát!

Nechte si sklenici Ghee na kraji spíže. V temnu vydrží i 3 měsíce po otevření, klidně i déle. Ale i u té největší sklenice budete na dně mnohem dřív, to vám garantujeme.  

Informace o produktu

7 měsíců, skladovat při teplotě do 25°C, po otevření spotřebujte do 1 měsíce, chraňte před přímým slunečním zářením

kešu 55%, kokos, med, ghee-máselný tuk 20%

Energetická hodnota: 2758 kJ / 643 kcal; Tuky: 56 g; Nasycené mastné kyseliny: 29,2 g; Bílkoviny: 11,2 g; Sacharidy: 20,4 g; z toho cukry: 15,3 g; Vláknina: 6g, Sůl: < 0,1 g

Recepty, tipy a akce

Ghee, možná znáte jako Ghíčko

O nás

Ghee, možná znáte jako Ghíčko

Ghee vaříme, přepouštíme a zdokonalujeme více než 10 let. A stále nám to dává smysl! Když totiž spojíte kvalitní suroviny a pečlivou výrobu (roboti to s námi nemají jednoduché), pak vznikne Ghee, které vám provoní kuchyni a pohladí na duši. A takové má, podle nás, jídlo být.

Více o CzechGhee

Ghee zavonělo i tady

© 2024 České ghíčko, s.r.o.
by Media Heroes X Studio Družba