Ghee | přepuštěné máslo | 340ml BIO | Ghee.cz
  • #JezteDobréTuky
Ghee | přepuštěné máslo | 340ml BIO

Ghee

Ghee | přepuštěné máslo | 340ml BIO

To nejlepší, co pro vás máme! Bio Ghee je čistý máselný tuk vhodný k jakékoliv tepelné úpravě. Navíc z čerstvého másla z bio chovů a v sezóně i grass-fed kvalitě. 

A to je pro nás opravdu důležité. Bio Ghee poznáte na první pohled – je totiž žlutější než to klasické. A pokud je zrovna uvařené z grass-fed, ta žlutost na vás bude ze spíže vyloženě zářit. S tím samozřejmě do Ghee propašujeme i větší množství vitamínů a také kyselinu CLA. 

Kromě toho hlavního, a tím je čerstvé bio máslo, je naše výroba neměnná. Pomalu a dlouho přepouštíme bio máslo, takže se můžete spolehnout na dlouhou trvanlivost i chuť a vůni másla. Ta provoní vaši kuchyň ať už budeme smažit, péct, vařit, připravovat základ na polévku nebo rozpuštěným bio Ghee polévat bramborové knedlíky nebo krupičnou kaši.

Bio Ghee nemusíte chladit a neotevřené vydrží až 24 měsíců.

255 Kč
Skladem

V každém jídle, které vás má zdravě nasytit
a prohřát, udělá lžíce (nebo víc) Ghee parádu.

Ghee | přepuštěné máslo | 340ml BIO
Ghee | přepuštěné máslo | 340ml BIO
Ghee | přepuštěné máslo | 340ml BIO
Ghee | přepuštěné máslo | 340ml BIO

#jeztedobretuky

Ghee má vysoký kouřový bod, a tak se nepřepaluje. Po smaženém na Ghee vám těžko nebude. Právě naopak.

Ghee obsahuje vitamíny A, D, E, a K. Díky omega 3 a omega 6 mastným kyselinám pomáhá promazávat nervový systém a mozek. Kyselina máselná zase ochraňuje střeva od zánětu a pomáhá udržovat zdravou hladinu inzulinu v těle. Ghee také zlepšuje trávení a pomáhá s hubnutím, protože energie mastných kyselin pomáhá spalovat tuky, a také na sebe váže toxiny a volné radikály, které odvádí z těla pryč.

Ghee je jednoduše superpotravina, a to i pro alergiky na laktózu a kasein. Přepouštěním máslo zbavíme alergenů, ale chuť a vůně másla zůstává i pro ty, kteří si ho jinak musí odpírat.

Voní a chutná po másle
Má dlouhou trvanlivost
Nemusí se chladit
Bez laktózy
Nepřepaluje se

Vařte na Ghee

Kdykoliv, kdy v kuchyni rozžhavíte plotýnky, je čas sáhnout po sklenici s modrým víčkem. Ghee použijete při smažení, vaření polévek, chutných omáček, dochucování a omaštění kaší, knedlíků či brambor. Ghee je báječný společník i při pečení a o takových horkých buchtách vytažených z trouby, na kterých Ghee ještě bublá... o tom se vám možná bude i zdát!

Nechte si sklenici Ghee na kraji spíže. V temnu vydrží i 3 měsíce po otevření, klidně i déle. Ale i u té největší sklenice budete na dně mnohem dřív, to vám garantujeme.  

Informace o produktu

24 měsíců od data výroby, skladovat při teplotě do 25 stupňů, po otevření spotřebujte do třech měsíců

bezvodý BIO máselný tuk 99 %

Energetická hodnota: 3677 kJ/878 kcal/100g Tuky: 99,4 %; Nasycené mastné kyseliny: 70 g; Bílkoviny: 0,1 g; Sacharidy: < 0,01 g; Cukry: < 0,01 g; Sůl: < 0,01 g

Recepty, tipy a akce

Nejprodávanější

Ghee, možná znáte jako Ghíčko

O nás

Ghee, možná znáte jako Ghíčko

Ghee vaříme, přepouštíme a zdokonalujeme více než 10 let. A stále nám to dává smysl! Když totiž spojíte kvalitní suroviny a pečlivou výrobu (roboti to s námi nemají jednoduché), pak vznikne Ghee, které vám provoní kuchyni a pohladí na duši. A takové má, podle nás, jídlo být.

Více o CzechGhee

Ghee zavonělo i tady

© 2024 České ghíčko, s.r.o.
by Media Heroes X Studio Družba