Ghee+ | přepuštěné máslo | 220ml kozí | Ghee.cz
🎁 Dárek ke každému nákupu! Černý kampotský pepř oceněný Great Taste ⭐⭐
  • #JezteDobréTuky
Ghee+ | přepuštěné máslo | 220ml kozí

Ghee+

Ghee+ | přepuštěné máslo | 220ml kozí

Tuhle specialitu nenajdete na každém rohu. Ghee+ kozí z kozího másla jsme zařadili do stálé nabídky pro všechny, kdo milují specifickou kozinu a rádi experimentují. I pro ty, kterým výrobky z kozího mléka doplňují důležité živiny každý den. 

Kozí máslo je bohaté na vitamín A, obsahuje důležité minerální látky i stopové prvky. Oblíbili si ho také praví gurmáni pro specifickou chuť, která prostoupí každým jídlem. Při výrobě Ghee+ kozí dlouho přepouštíme čerstvé máslo z kozího mléka, takže získáme dlouhou trvanlivost, nepřijdeme o specifickou chuť ani vůni a zbavíme se laktózy. Na Ghee+ kozí můžete připravit míchaná vajíčka, péct s ním zeleninu či omastit brambory. Nebo třeba osmažit (kozí) sýr. 

Specialitka Ghee+ kozí je pro ty, kteří vědí, že kozí je boží. 

Ghee+ nemusíte chladit a neotevřené vydrží až 24 měsíců.

199 Kč
Skladem

Ghee+ spojuje čistý máselný tuk s kořením,
bylinkami nebo dalšími chutnými přísadami.

Ghee+ | přepuštěné máslo | 220ml kozí
Ghee+ | přepuštěné máslo | 220ml kozí
Ghee+ | přepuštěné máslo | 220ml kozí
Ghee+ | přepuštěné máslo | 220ml kozí

#jeztedobretuky

Ghee má vysoký kouřový bod, a tak se nepřepaluje. Po smaženém na Ghee vám těžko nebude. Právě naopak.

Ghee obsahuje vitamíny A, D, E, a K. Díky omega 3 a omega 6 mastným kyselinám pomáhá promazávat nervový systém a mozek. Kyselina máselná zase ochraňuje střeva od zánětu a pomáhá udržovat zdravou hladinu inzulinu v těle. Ghee také zlepšuje trávení a pomáhá s hubnutím, protože energie mastných kyselin pomáhá spalovat tuky, a také na sebe váže toxiny a volné radikály, které odvádí z těla pryč.

Ghee je jednoduše superpotravina, a to i pro alergiky na laktózu a kasein. Přepouštěním máslo zbavíme alergenů, ale chuť a vůně másla zůstává i pro ty, kteří si ho jinak musí odpírat.

Voní a chutná po másle
Má dlouhou trvanlivost
Nemusí se chladit
Bez laktózy
Nepřepaluje se

Vařte na Ghee

Kdykoliv, kdy v kuchyni rozžhavíte plotýnky, je čas sáhnout po sklenici s modrým víčkem. Ghee použijete při smažení, vaření polévek, chutných omáček, dochucování a omaštění kaší, knedlíků či brambor. Ghee je báječný společník i při pečení a o takových horkých buchtách vytažených z trouby, na kterých Ghee ještě bublá... o tom se vám možná bude i zdát!

Nechte si sklenici Ghee na kraji spíže. V temnu vydrží i 3 měsíce po otevření, klidně i déle. Ale i u té největší sklenice budete na dně mnohem dřív, to vám garantujeme.  

Informace o produktu

24 měsíců, skladovat při teplotě do 25°C, po otevření spotřebujte do třech měsíců

bezvodý máselný tuk kozí min. 99 %

Tuky: 99,7g z toho nasycené mastné kyseliny: 75,3g Bílkoviny: 0,01g Sacharidy: 0,4g Cukry: <0,01g Sůl

Recepty, tipy a akce

Nejprodávanější

Ghee, možná znáte jako Ghíčko

O nás

Ghee, možná znáte jako Ghíčko

Ghee vaříme, přepouštíme a zdokonalujeme více než 10 let. A stále nám to dává smysl! Když totiž spojíte kvalitní suroviny a pečlivou výrobu (roboti to s námi nemají jednoduché), pak vznikne Ghee, které vám provoní kuchyni a pohladí na duši. A takové má, podle nás, jídlo být.

Více o CzechGhee

Ghee zavonělo i tady

© 2024 České ghíčko, s.r.o.
by Media Heroes X Studio Družba