Třešňové Brownies
Čokoláda a nakyslé a šťavnaté třešně, dokonalá symbióza!
Potřebujeme:
350 g čokolády, nejlépe 70% obsahem kakaa, nalámané drobné kousky
200 g ghíčko
3 velká vajíčka
5 PL cukru, nebo dle chuti
60 gr hladké špaldové mouky
20 gr mandlové mouky
1 PL lžičku prášku do pečiva
Postup:
Čokoládu rozpustíme společně s ghí ve vodní lázní.
Vajíčka s cukrem vyšleháme do světlé pěny.
Opatrně vmícháme do čokoládové směsi. Nahoru prosejeme mouku s pečícím práškem. Lehce vše spojíme a nalejeme do pekáče vyloženého pečícím papírem. Poklademe třešněmi.
Pečeme v předehřáté troubě na 150 st. na 30 min.
Pozor, nepřepéct.
Dobrou chuť a #jeztedobretuky