Kávové truffles s Ghítelou
Pokud bychom tyto "bonbóny" darovali dospělému, nebáli bychom se přidat kapku alkoholu. To spojení chutí je dokonalé!
Potřebujeme:
1 plechovka Kokos Cream
5 lžic lískooříškové Ghítely
3 lžíce espressa
5 lžic sušeného kokos mléka
100 gr vysokoprocentní čokolády
Raw kakao na obalení
Postup:
Čokoládu rozpustíme, vmícháme do ní sušené mléko, kávu a necháme vychladnout.
Vychladlou směs vyšleháme společně s tuhou části kokos creamu a Ghítelou dáme přes noc vychladit.
Připravíme si gumové rukavice- lépe,se nám budou tvarovat kuličky, kakao do misky a studený talíř.
Ze ztuhlé směsi rychle tvarujeme kuličky, které obalujeme v raw kakau. Uchováváme v ledničce.
Dobrou chuť a #jeztedobretuky