Rychlé zlaté mléko
Zlaté mléko považuje ajurvéda za zázračný elixír. Proč?
Koření, které se používá do tohoto nápoje vše vysvětlí.
Kurkuma - přírodní antioxidant, má antibakteriální účinky, podporuje imunitu, trávení a napomáhá vykašlávání.
Černý pepř - působí proti baktriím, virům, plísním, pomáhá při migrénách a podporuje trávení
Skořice - antioxidant, reguluje hladinu cukru, pomáhá trávení atd. jednoznačně chutná a voňavá superpotravina
Dále je tam zázvor, muškátový oříšek, med, ghí...je třeba ještě něco dodat?
S tímto je jasné, že ZLATÉ MLÉKO vám jedině prospěje .
Popíjí se horké a v sezoně klidně denně:)
A proč rychlé? Vytvořili jsem pro vás "polotovar", který oceníte, až se budete zmrzlí vracet z procházky.
Potřebujeme:
horkou svařenou vodu, nebo čerstvé tučné mléko (dopručujeme farmářské, např. ze Scuku)
Na jeden hrnek cca 4 lžíce Ghítely® zlaté mléko
může být navíc med
Snadný postup:
do uzavíratelné sklenice nalijte vodu, nebo mléko, přidejte ghítelu, ev. med a zatřepte.
Hotovo!
Umixovat je možné i v mixeru, nebo tyčovým mixerem.
Ghítela® ve vodě/mléku rozpustí, mícháním udělá pěnu.
Ghítela® zlaté mléko obsahuje kešu máslo, ghí s kořením a med. Můžete jí mlsat i jen tak na lžičku:)
Dobrou chuť a #jeztedobretuky