/ doprodej posledních kusů s trvanlivostí do 14.7.2024 /
A mlsat můžete jen tak lžičkou, nebo vykouzlit za pár minut bez vaření opravdové horké zlaté mléko.
Do horké vody (hrnek cca 200ml) přidáte tři a více lžic Ghítely zlaté mléko.
Protřepete v uzavřené sklenici a JE TO!
Základ téhle Ghítely je jemné kešu máslo a to nahradí kravské mléko. Sladká je díky medu.
A koření už je v ghíčku! A že to je hodně vyladěná směs!
Dodá vám energii, zasytí, zahřeje a pošimrá vaše chuťové buňky:)
Láska k ořechové pomazánce vzniká rychle. Po první lžičce pocítíte
intenzivní zamilovanost. Po přečtení složení lásku na celý život.
#jeztedobretuky
Ghee má vysoký kouřový bod, a tak se nepřepaluje. Po smaženém na Ghee vám těžko nebude. Právě naopak.
Ghee obsahuje vitamíny A, D, E, a K. Díky omega 3 a omega 6 mastným kyselinám pomáhá promazávat nervový systém a mozek. Kyselina máselná zase ochraňuje střeva od zánětu a pomáhá udržovat zdravou hladinu inzulinu v těle. Ghee také zlepšuje trávení a pomáhá s hubnutím, protože energie mastných kyselin pomáhá spalovat tuky, a také na sebe váže toxiny a volné radikály, které odvádí z těla pryč.
Ghee je jednoduše superpotravina, a to i pro alergiky na laktózu a kasein. Přepouštěním máslo zbavíme alergenů, ale chuť a vůně másla zůstává i pro ty, kteří si ho jinak musí odpírat.
Vařte na Ghee
Kdykoliv, kdy v kuchyni rozžhavíte plotýnky, je čas sáhnout po sklenici s modrým víčkem. Ghee použijete při smažení, vaření polévek, chutných omáček, dochucování a omaštění kaší, knedlíků či brambor. Ghee je báječný společník i při pečení a o takových horkých buchtách vytažených z trouby, na kterých Ghee ještě bublá... o tom se vám možná bude i zdát!
Nechte si sklenici Ghee na kraji spíže. V temnu vydrží i 3 měsíce po otevření, klidně i déle. Ale i u té největší sklenice budete na dně mnohem dřív, to vám garantujeme.