Syté gnocchi s houbami a špenátem | Ghee.cz
  • #JezteDobréTuky

Syté gnocchi s houbami a špenátem

Syté gnocchi s houbami a špenátem

Jídlo z jedné pánve, rychle hotové a neskutečně dobré! Protože se nezdržujete restováním cibule a použijtete rovnou cibulkové ghee, je za 10 minut na stole.

Na dvě porce potřebujeme:

500 g ghocchi, čerstvé nebo "sušené"

1/2 balení baby špenátu ve vaničce

asi 200g žampionů, nebo čerstvých lesních hub

velká hrst nahrubo sekaných vlašských ořechů

1/2 kelímku smetany

ghee cibulka 1 lžíce

hrst strouhaného parmezánu

sůl, pepř


Postup:

nakrájejte očištěné žampiony 

na lžíci ghee s cibulkou orestujte

přidejte celé lístky špenátu, nechte zavadnout

mezi tím uvařte vedle v hrnci ghocchi, do vroucí osolené vody vhoďte a vařte cca 2 minuty, po té zceďte

do směsi žampionů a špenátu přidejte sekané ořechy

zalijte smetanou a přidejte parmezán

krátce povařte

přidejte gnocchi, opepřete, zamíchejte a je to!


Dobrou chuť a #jeztedobretuky






Recepty, tipy a akce

Související produkty

Ghee zavonělo i tady

© 2025 České ghíčko, s.r.o.
by Media Heroes X Studio Družba