Přepouštíme máslo a vaříme pro vás báječné Ghee | Ghee.cz
  • #JezteDobréTuky

Přepouštíme máslo a vaříme pro vás báječné Ghee

Můžete to zvládnout i sami. Ale my vám rádi ušetříme čas a tak trochu i nervy. Nejde to totiž vždycky snadno. Záleží, jaké máte máslo, jaký máte kastrol, na jaké plotýnce vaříte a někdy i na tom, jak se vyspíte nebo jaký je venku právě tlak… No co si budeme, těch faktorů, které výsledek ovlivňují, je mnoho.


Proto jsme tady my už více než 10 let

Začali jsme v terénu a původně Ghíčko, teď už dospělé Ghee, jsme vozili po trzích, festivalech a slavnostech. A abychom přiblížili použití a chuť, začali jsme smažit bramborové chipsy na Ghee. To miluje každý! A tak se cesta Ghee otevřela i do vašich kuchyní. 


Postupně jsme modernizovali a rozšiřovali výrobu, zaměřili se na e-shop i výrobu pro velké odběratele a teď jsme tady. Obklopeni výrobní linkou na míru a roboty, kteří dělají těžkou práci, obrovskými pánvemi na přepouštění velkých kostek másla a lednicemi o velikosti pokojů. 

Chceme, aby to v našich kuchyních zase vonělo po másle. A zdravotní benefity Ghee oproti margarínům a olejům jsme vám popsali tady. Ale jen tak ve zkratce můžeme říct, že po jídle na Ghee vám bude BÁJEČNĚ! 

Vyrostli jsme, a s námi i (ne)jedna kytička

V červnu 2024 jsme po mnoha měsících zvažování, debat a příprav zkrátili původní název České ghíčko na jednodušší Ghee.cz. Vyrostla nám k tomu i kytička CG, která odkazuje na Czech Ghee se kterým vstupujeme na zahraniční trhy skrz Amazon a Allegro. Modrého víčka, které jsou naši zákazníci zvyklí hledat ve spíži i v regálech, jsme se však nevzdali!



Ghee, Ghee+, Gheetella

Kolem Ghee se točí celý náš pracovní (někdy i soukromý) život. A tak jsme k našim produktům pomalu přidávali další produkty. Samozřejmě jejich základ je vždy Ghee. V Ghee+ najdete kombinaci bylinek a koření, které pomohou povýšit běžné jídlo na pokrm z rukou mistra šéfkuchaře. I ve vaší kuchyni. 

Gheetella je zase zdravější lék na to, když vás honí mlsná. Tím hlavním ve sklenici jsou vždy ořechy, které doplňujeme Ghee a medem, někdy vanilkou a někdy i jemně mletými kávovými zrny. Gheetellu můžete namazat na opečený toast, palačinky, wafle nebo jí dochutit jakoukoliv sladkou kaši. A samozřejmě proti mlsné funguje skvěle jen tak na lžičce. Ale pozor, je to trochu návykové. 

Parta kolem Ghee, říkají nám Ghíčkaři

Zdálo by se, že nás na to všechno musí být plný dům. Ale opak je pravdou, díky robotům nás je (skoro) stejně, jako na začátku. Není nás moc, ale dost na to, abychom Ghíčko uvařili, zabalili a poslali do světa. O to se starají v provozu: Lukáš, Kristýna (ta už od začátku!), Matěj a v kuchyni řádí Jana s Veronikou a pár brigádníků. Ve vedení naší party zbyla Andrea Dostálová se synem Adamem, který se stará o obchod, hlavně o ten zahraniční. S čísly kouzlí naše Janička a strategii hlídá Rosťa. Máme spoustu skvělých externích spolupracovníků, třeba partu Studio DružbaMedia Heroes nebo naši báječnou účetní Danu. Víc nás poznat můžete tady

V Ghíčkárně si vás (g)hýčkáme!

Chybělo nám místo, kde bychom se potkávali s našimi milými zákazníky a kam bychom sem, tam mohli zavést naše návštěvy nebo kde byste mohli ochutnat, co všechno na Ghee vaříme. Proto jsme přímo v dopravním uzlu Vysokého Mýta otevřeli bistro Ghíčkárna. Tam si můžete dát výběrovou kávu, koupit spoustu dobrot od našich spřátelených podniků, v létě si posedět na zahrádce s naší vlastní zmrzlinou a samozřejmě si koupit nejen Ghee, ale i palačinky, chlebíky, polévky, nebo třeba oběd s sebou.

Ghee, možná znáte jako Ghíčko

O nás

Ghee, možná znáte jako Ghíčko

Ghee vaříme, přepouštíme a zdokonalujeme více než 10 let. A stále nám to dává smysl! Když totiž spojíte kvalitní suroviny a pečlivou výrobu (roboti to s námi nemají jednoduché), pak vznikne Ghee, které vám provoní kuchyni a pohladí na duši. A takové má, podle nás, jídlo být.

Více o CzechGhee

Ghee zavonělo i tady

© 2024 České ghíčko, s.r.o.
by Media Heroes X Studio Družba