Ghee+ | přepuštěné máslo | 220ml skořice s vanilkou | Ghee.cz
  • #JezteDobréTuky
Ghee+ | přepuštěné máslo | 220ml skořice s vanilkou

Ghee+

Ghee+ | přepuštěné máslo | 220ml skořice s vanilkou

Jak to voní v pohádce? Po másle a skořici. Pardon, mysleli jsme po Ghee+ skořice.

Ghee+ skořice vás chytne za ruku přivede do Vánoc. Jemně, jako po másle a s velkou něhou. A stejné pocity vás budou provázet při smažení palačinek, vaflí nebo lívanců, při pečení štrůdlu, koláčů a buchet. Možná, že najdete další recepty, kam Ghee+ skořice rozhodně patří… Tak nám nezapomeňte dát vědět. 

Čerstvé kvalitní máslo pomalu a douho přepouštíme, takže získáme dlouhou trvanlivost a neztratíme ani trochu chuti a vůni másla. Přidáním vhodného množství skořice, a že toho ochutnávání bylo hodně, docílíme ideální kombinace, kterou ocení každý kuchař. S Ghee+ můžete vařit, péct, grilovat i smažit. 

Ghee+ nemusíte chladit a neotevřené vydrží až 24 měsíců.

155 Kč
Skladem

Ghee+ spojuje čistý máselný tuk s kořením,
bylinkami nebo dalšími chutnými přísadami.

Ghee+ | přepuštěné máslo | 220ml skořice s vanilkou
Ghee+ | přepuštěné máslo | 220ml skořice s vanilkou
Ghee+ | přepuštěné máslo | 220ml skořice s vanilkou
Ghee+ | přepuštěné máslo | 220ml skořice s vanilkou

#jeztedobretuky

Ghee má vysoký kouřový bod, a tak se nepřepaluje. Po smaženém na Ghee vám těžko nebude. Právě naopak.

Ghee obsahuje vitamíny A, D, E, a K. Díky omega 3 a omega 6 mastným kyselinám pomáhá promazávat nervový systém a mozek. Kyselina máselná zase ochraňuje střeva od zánětu a pomáhá udržovat zdravou hladinu inzulinu v těle. Ghee také zlepšuje trávení a pomáhá s hubnutím, protože energie mastných kyselin pomáhá spalovat tuky, a také na sebe váže toxiny a volné radikály, které odvádí z těla pryč.

Ghee je jednoduše superpotravina, a to i pro alergiky na laktózu a kasein. Přepouštěním máslo zbavíme alergenů, ale chuť a vůně másla zůstává i pro ty, kteří si ho jinak musí odpírat.

Voní a chutná po másle
Má dlouhou trvanlivost
Nemusí se chladit
Bez laktózy
Nepřepaluje se

Vařte na Ghee

Kdykoliv, kdy v kuchyni rozžhavíte plotýnky, je čas sáhnout po sklenici s modrým víčkem. Ghee použijete při smažení, vaření polévek, chutných omáček, dochucování a omaštění kaší, knedlíků či brambor. Ghee je báječný společník i při pečení a o takových horkých buchtách vytažených z trouby, na kterých Ghee ještě bublá... o tom se vám možná bude i zdát!

Nechte si sklenici Ghee na kraji spíže. V temnu vydrží i 3 měsíce po otevření, klidně i déle. Ale i u té největší sklenice budete na dně mnohem dřív, to vám garantujeme.  

Informace o produktu

7 měsíců, skladovat při teplotě do 25°C, po otevření spotřebujte do 3 měsíců

bezvodý máslený tuk min. 99%, skořice do 0,5%, vanilka do 0,5%

Energetická hodnota: 3677 kJ / 878 kcal; Tuky: 99,4 g; Nasycené mastné kyseliny: 70 g; Bílkoviny: 0 g; Sacharidy: 0 g; Cukry: 0 g; Sůl: 0 g

Recepty, tipy a akce

Ghee, možná znáte jako Ghíčko

O nás

Ghee, možná znáte jako Ghíčko

Ghee vaříme, přepouštíme a zdokonalujeme více než 10 let. A stále nám to dává smysl! Když totiž spojíte kvalitní suroviny a pečlivou výrobu (roboti to s námi nemají jednoduché), pak vznikne Ghee, které vám provoní kuchyni a pohladí na duši. A takové má, podle nás, jídlo být.

Více o CzechGhee

Ghee zavonělo i tady

© 2024 České ghíčko, s.r.o.
by Media Heroes X Studio Družba