Ghee+ | přepuštěné máslo | 220ml cibulka | Ghee.cz
  • #JezteDobréTuky
Ghee+ | přepuštěné máslo | 220ml cibulka

Ghee+

Ghee+ | přepuštěné máslo | 220ml cibulka

Ghee+ spojuje čistý máselný tuk s kořením, bylinkami nebo dalšími chutnými přísadami. 

Ghee+ cibulka vám setře slzy z tváře a provoní kuchyň. Doteď jste plakali u krájení cibule, teď stačí otevřít víčko, nabrat Ghee+ a můžete začít! Základ na omáčku či polévku, orestovat zeleninu… jednoduše cokoliv, co začínalo cibulí teď bude začínat Ghee+ cibulka.

Čerstvé kvalitní máslo pomalu a dlouho přepouštíme, takže získáme dlouhou trvanlivost a neztratíme ani trochu z chuti a vůně másla. Přidali jsme smaženou cibulku, aby mělo Ghee+ grády a chuť byla výrazná. A další kroky už jsou na vás. Na Ghee+ cibulka můžete vařit, smažit, grilovat, kombinovat chutě i polévat a mastit cokoliv, čemu chybí na talíři ještě trochu báječnosti.

Už žádné slzičky, jen spokojená bříška a plné tvářičky.

Ghee+ nemusíte chladit a neotevřené vydrží až 24 měsíců.


155 Kč
Skladem

Ghee+ spojuje čistý máselný tuk s kořením,
bylinkami nebo dalšími chutnými přísadami.

Ghee+ | přepuštěné máslo | 220ml cibulka
Ghee+ | přepuštěné máslo | 220ml cibulka
Ghee+ | přepuštěné máslo | 220ml cibulka
Ghee+ | přepuštěné máslo | 220ml cibulka

#jeztedobretuky

Ghee má vysoký kouřový bod, a tak se nepřepaluje. Po smaženém na Ghee vám těžko nebude. Právě naopak.

Ghee obsahuje vitamíny A, D, E, a K. Díky omega 3 a omega 6 mastným kyselinám pomáhá promazávat nervový systém a mozek. Kyselina máselná zase ochraňuje střeva od zánětu a pomáhá udržovat zdravou hladinu inzulinu v těle. Ghee také zlepšuje trávení a pomáhá s hubnutím, protože energie mastných kyselin pomáhá spalovat tuky, a také na sebe váže toxiny a volné radikály, které odvádí z těla pryč.

Ghee je jednoduše superpotravina, a to i pro alergiky na laktózu a kasein. Přepouštěním máslo zbavíme alergenů, ale chuť a vůně másla zůstává i pro ty, kteří si ho jinak musí odpírat.

Voní a chutná po másle
Má dlouhou trvanlivost
Nemusí se chladit
Bez laktózy
Nepřepaluje se

Vařte na Ghee

Kdykoliv, kdy v kuchyni rozžhavíte plotýnky, je čas sáhnout po sklenici s modrým víčkem. Ghee použijete při smažení, vaření polévek, chutných omáček, dochucování a omaštění kaší, knedlíků či brambor. Ghee je báječný společník i při pečení a o takových horkých buchtách vytažených z trouby, na kterých Ghee ještě bublá... o tom se vám možná bude i zdát!

Nechte si sklenici Ghee na kraji spíže. V temnu vydrží i 3 měsíce po otevření, klidně i déle. Ale i u té největší sklenice budete na dně mnohem dřív, to vám garantujeme.  

Recepty, tipy a akce

Ghee, možná znáte jako Ghíčko

O nás

Ghee, možná znáte jako Ghíčko

Ghee vaříme, přepouštíme a zdokonalujeme více než 10 let. A stále nám to dává smysl! Když totiž spojíte kvalitní suroviny a pečlivou výrobu (roboti to s námi nemají jednoduché), pak vznikne Ghee, které vám provoní kuchyni a pohladí na duši. A takové má, podle nás, jídlo být.

Více o CzechGhee

Ghee zavonělo i tady

© 2024 České ghíčko, s.r.o.
by Media Heroes X Studio Družba