Výroba | Ghee.cz
🎁 Dárek ke každému nákupu! Černý kampotský pepř oceněný Great Taste ⭐⭐
  • #JezteDobréTuky

Výroba

  1. Vše začíná na zelené louce. Kravské mléko putuje do mlékárny ve Varnsdorfu. 
  2. V polabských mlékárnách stlučou smetanu. Starou metodou, která zajistí pravou máslovou vůni a chuť.
  3. Polabské mlékárny nám dodají máslo. V konvenční i v bio kvalitě.  
  4. Máslo vaříme 6 hodin, sbíráme bílkovinu, karamelizujeme, přidáváme koření a byliny.
  5. Přepuštěné máslo plníme do sklenic.   
  6. Hotové Ghee zabalíme a odešleme k vám domů.  

Ghee, možná znáte jako Ghíčko

O nás

Ghee, možná znáte jako Ghíčko

Ghee vaříme, přepouštíme a zdokonalujeme více než 10 let. A stále nám to dává smysl! Když totiž spojíte kvalitní suroviny a pečlivou výrobu (roboti to s námi nemají jednoduché), pak vznikne Ghee, které vám provoní kuchyni a pohladí na duši. A takové má, podle nás, jídlo být.

Více o CzechGhee

Ghee zavonělo i tady

© 2024 České ghíčko, s.r.o.
by Media Heroes X Studio Družba