Gheetella pistácie je zelená. Pistácie doplnilo Ghee a med. Nic víc, o to větší závislost však může vyvolat! Zvlášť milovníkům všeho pistáciového. Na lžičku, na palačinku, rozpuštěnou rovnou na bábovku nebo se lžičkou přímo do hrnku horkého mléka.
Gheetella kešu&kokos je krémová nejen barvou, ale i strukturou. Navíc oceněná Great Taste a mnohými zákazníky. Kešu ořechy, kokos, ghee a med v tom správném poměru dokáží naředit smutek a znásobit radost.
Gheetella mandle&káva je světle hnědá, ale nebojte, na lívancích se neztratí! Mandle, silná káva, ghee, med a vanilka – to je kombinace, která milovníky kávenek přivede k bodu varu.
#jeztedobretuky
Ghee má vysoký kouřový bod, a tak se nepřepaluje. Po smaženém na Ghee vám těžko nebude. Právě naopak.
Ghee obsahuje vitamíny A, D, E, a K. Díky omega 3 a omega 6 mastným kyselinám pomáhá promazávat nervový systém a mozek. Kyselina máselná zase ochraňuje střeva od zánětu a pomáhá udržovat zdravou hladinu inzulinu v těle. Ghee také zlepšuje trávení a pomáhá s hubnutím, protože energie mastných kyselin pomáhá spalovat tuky, a také na sebe váže toxiny a volné radikály, které odvádí z těla pryč.
Ghee je jednoduše superpotravina, a to i pro alergiky na laktózu a kasein. Přepouštěním máslo zbavíme alergenů, ale chuť a vůně másla zůstává i pro ty, kteří si ho jinak musí odpírat.

Vařte na Ghee
Kdykoliv, kdy v kuchyni rozžhavíte plotýnky, je čas sáhnout po sklenici s modrým víčkem. Ghee použijete při smažení, vaření polévek, chutných omáček, dochucování a omaštění kaší, knedlíků či brambor. Ghee je báječný společník i při pečení a o takových horkých buchtách vytažených z trouby, na kterých Ghee ještě bublá... o tom se vám možná bude i zdát!
Nechte si sklenici Ghee na kraji spíže. V temnu vydrží i 3 měsíce po otevření, klidně i déle. Ale i u té největší sklenice budete na dně mnohem dřív, to vám garantujeme.