Ideální pár(y) aneb Ghee+ se v kuchyni neztratí | Ghee.cz
  • #JezteDobréTuky

Ideální pár(y) aneb Ghee+ se v kuchyni neztratí

Ideální pár(y) aneb Ghee+ se v kuchyni neztratí

Vytvořte dokonalý pár a experimentujte se všemi Ghee+. Máme 5 tipů, jak inovovat vaše polévky.

1) Ghee+ cibulka | Doporučená polévka: Hovězí polévka s bylinkami

Ghee+ cibulka dodá polévce intenzivní chuť, která se skvěle doplňuje s hovězím masem a bylinkami. Ideální pro zimní zahřátí a podporu imunity.

Suroviny: hovězí maso, mrkev, cibule, koření (majoránka, pepř, sůl), zelenina.

Postup: Orestujte cibuli s Ghee+ cibulka, přidejte maso, zeleninu a vařte do měkka.

Pro toho, kdo: Miluje cibuli, ale ne slzy.


2) Ghee+ chilli | Doporučená polévka: Krémová rajčatová polévka 

Ghee+ chilli přidá jemnou pálivost a šmrnc do vaší rajčatové polévky. Perfektní volba pro zahřátí i v mrazivých dnech.

Suroviny: rajčata, cibule, česnek, bazalka, Ghee+ chilli.

Postup: Orestujte cibuli a česnek s Ghee+ chilli, přidejte rajčata a vařte. Rozmixujte do krému.

Pro toho, kdo: Má rád, když to trochu pálí.


3) Ghee+ česnek | Doporučená polévka: Bramboračka 

Ghee+ česnek dodá bramboračce plnou česnekovou chuť a dokonale ji zahřeje. Skvělý pomocník proti zimním nachlazením.

Suroviny: brambory, houbová směs, cibule, česnek, Ghee+ česnek.

Postup: Orestujte cibuli a česnek, přidejte brambory, houby, koření a vařte do měkka.

Pro toho, kdo: Chce v zimě utužit kořínek.



4) Ghee+ kozí | Doporučená polévka: Zeleninová polévka s kozím sýrem 

Ghee+ kozí dodá polévce jemný, delikátní nádech, který se skvěle hodí k zelenině. Bohatý zdroj živin pro zimní dny.

Suroviny: brambory, mrkev, celer, zeleninový vývar, kozí sýr.

Postup: Orestujte zeleninu na Ghee+ kozí, přidejte vývar a vařte. Na závěr přidejte kozí sýr.

Pro toho, kdo: Ví, že kozí je boží.


5) Ghee+ skořice s vanilkou | Doporučená polévka: Sladká jablková polévka 

Ghee+ skořice s vanilkou dává této jablkové polévce neodolatelnou vůni a sladkost, ideální pro zahřátí v zimě.

Suroviny: jablka, skořice, vanilka, cukr, Ghee+ skořice s vanilkou.

Postup: Orestujte jablka s Ghee+ skořice, přidejte vodu a koření, vařte a mixujte do hladka.

Pro toho, kdo: Potřebuje trochu sladkého hříchu.


Recepty, tipy a akce

Ghee zavonělo i tady

© 2025 České ghíčko, s.r.o.
by Media Heroes X Studio Družba