Ghee+ | přepuštěné máslo | 220ml lanýž | Ghee.cz
  • #JezteDobréTuky
Ghee+ | přepuštěné máslo | 220ml lanýž

Ghee+

Ghee+ | přepuštěné máslo | 220ml lanýž

Ghee+ je řada plná bylinek, koření a dalších chutných ingrediencí, které jsme naším Ghee obohatili o chuť a vůni másla.

Sklenička Ghee+ lanýž rozzáří oči všem gurmánům a milovníkům lanýžů. Taky si říkáte, že každý talíř potřebuje více lanýžů? Pak si Ghee+ lanýž zamilujete do italských těstovin, k přípravě rizota, krevet a obecně mořských plodů. Gurmáni však ocení Ghee+ lanýž i na topince nebo rozpouštějící se na perfektním steaku. 

Čerstvé kvalitní máslo pomalu a dlouho přepouštíme, pak v něm louhujeme černé a bílé lanýže, tak aby vyniklo aroma i chuť, a následně filtrujeme pro dokonalou jemnost Ghee. Vznikne gurmánské přepuštěné máslo, které má dlouhou trvanlivost, báječnou chuť a vůni másla s lanýži. 

V kuchyni si s ním vyhrajete a nad talíři se jistě bude divoce gestikulovat, jak to už v Itálii bývá. To asi ty lanýže…

155 Kč
Skladem

Ghee+ spojuje čistý máselný tuk s kořením,
bylinkami nebo dalšími chutnými přísadami.

Ghee+ | přepuštěné máslo | 220ml lanýž
Ghee+ | přepuštěné máslo | 220ml lanýž
Ghee+ | přepuštěné máslo | 220ml lanýž
Ghee+ | přepuštěné máslo | 220ml lanýž

#jeztedobretuky

Ghee má vysoký kouřový bod, a tak se nepřepaluje. Po smaženém na Ghee vám těžko nebude. Právě naopak.

Ghee obsahuje vitamíny A, D, E, a K. Díky omega 3 a omega 6 mastným kyselinám pomáhá promazávat nervový systém a mozek. Kyselina máselná zase ochraňuje střeva od zánětu a pomáhá udržovat zdravou hladinu inzulinu v těle. Ghee také zlepšuje trávení a pomáhá s hubnutím, protože energie mastných kyselin pomáhá spalovat tuky, a také na sebe váže toxiny a volné radikály, které odvádí z těla pryč.

Ghee je jednoduše superpotravina, a to i pro alergiky na laktózu a kasein. Přepouštěním máslo zbavíme alergenů, ale chuť a vůně másla zůstává i pro ty, kteří si ho jinak musí odpírat.

Voní a chutná po másle
Má dlouhou trvanlivost
Nemusí se chladit
Bez laktózy
Nepřepaluje se

Vařte na Ghee

Kdykoliv, kdy v kuchyni rozžhavíte plotýnky, je čas sáhnout po sklenici s modrým víčkem. Ghee použijete při smažení, vaření polévek, chutných omáček, dochucování a omaštění kaší, knedlíků či brambor. Ghee je báječný společník i při pečení a o takových horkých buchtách vytažených z trouby, na kterých Ghee ještě bublá... o tom se vám možná bude i zdát!

Nechte si sklenici Ghee na kraji spíže. V temnu vydrží i 3 měsíce po otevření, klidně i déle. Ale i u té největší sklenice budete na dně mnohem dřív, to vám garantujeme.  

Informace o produktu

24 měsíců od data výroby, skladovat při teplotě do 25 stupňů, po otevření spotřebujte do třech měsíců

bezvodý máselný tuk min 99%, lanýž 1%

Energetická hodnota: 3677 kJ / 878 kcal; Tuky: 99,4 g; Nasycené mastné kyseliny: 70 g; Bílkoviny: 0 g; Sacharidy: 0 g; Cukry: 0 g; Sůl: 0 g

Recepty, tipy a akce

Ghee, možná znáte jako Ghíčko

O nás

Ghee, možná znáte jako Ghíčko

Ghee vaříme, přepouštíme a zdokonalujeme více než 10 let. A stále nám to dává smysl! Když totiž spojíte kvalitní suroviny a pečlivou výrobu (roboti to s námi nemají jednoduché), pak vznikne Ghee, které vám provoní kuchyni a pohladí na duši. A takové má, podle nás, jídlo být.

Více o CzechGhee

Ghee zavonělo i tady

© 2025 České ghíčko, s.r.o.
by Media Heroes X Studio Družba
 

 NEWSLETTER 

ODEBÍREJTE GHÍČKOVINY

Přihlas se k odběru novinek a nic už vám neunikne. V newsletteru vás seznámíme s novinkami, recepty a pohladíme milými slovy.
 
 

 NEWSLETTER 

 

A JE TO!

ODEBÍRÁTE GHÍČKOVINY